OVER BEDRUKTE-DRINKFLESSEN.NL

Bedrukte-drinkflessen.nl is dé plek om eenvoudig en snel uw gepersonaliseerde doppers te bestellen. De keuzestress is zo klein mogelijk gemaakt. Kies een kleur Dopper, bepaal de opdrukgrootte en selecteer het gewenste aantal Doppers. Zo simpel is het :)

Chris Evers - oprichter Evers Enterprise & Bedrukte-drinkflessen.nl

In 2017 heb ik Evers Enterprise opgericht. Diverse bedrijven uit de grafische sector hebben gebruik gemaakt van mijn expertise en daarnaast verzorg ik voor aantal bedrijven het reclamewerk van ontwerp tot en met realisatie. 

Ik heb jarenlange werkervaring met digitaal printen op artikelen waarvan natuurlijk de Dopper. Van zowel het maken van digitale voorstellingen als het bedrukken van de artikelen zelf. De Dopper vond ik een mooi artikel omdat het een stijlvol en duurzaam gebruiksartikel is. Vooral in tegenstelling tot al die pennen en andere prullaria die vaak na eenmalig gebruik uit het zicht verdwijnen. Daarnaast is de Dopper perfect te personaliseren door de witte beker en de digitale mogelijkheden die er tegenwoordig zijn. De Dopper wordt in Nederland geproduceerd en bovendien gemonteerd door mensen met een beperking. Ik vind het fantastisch dat deze groep mensen ook betrokken wordt bij de maatschappij. Tevens kan ik mij helemaal vinden in de filosofie van De Dopper, welke hieronder uitgelegd wordt. 

Mocht je speciale wensen hebben omtrent het bedrukken van Doppers? Stel gerust de vraag, ik denk graag met je mee en weet precies wat er mogelijk is.

DE DOPPER

De Dopper heeft een mooie plek ingenomen in onze samenleving. De dopper wordt veel gebruikt en je ziet hem overal. Laatst was ik met mijn gezin in een dierentuin, al die vrolijke kleuren van de doppers, je zag ze in de rugtassen op de terrassen en in de hand. Geweldig! De Dopper is een duurzaam product en het is zeer gemakkelijk in gebruik en daarnaast is de dopper vaatwasbestendig. Als extra vind ik de filosofie achter Dopper prachtig.

Bij Dopper hebben ze een droom: schoon water. In elke oceaan, uit elke kraan. Water is absoluut noodzakelijk voor al het leven op aarde, toch belandt elk jaar 8 miljard kilo plastic in onze oceanen. Lees verder op de site van Dopper.

AFVALPROBLEEM

Sinds 1 januari 2016 is er in Nederland het verbod op gratis plastic tasjes. Een grote stap in de goede richting.

Ik een aantal maanden rondgereisd door Portugal. Wat mij daar erg is opgevallen is dat er standaard overal een plastic tasje omheen gaat. Op de tasjes staat niet eens reclame om een bedrijf of product te promoten. Het is een slechte gewoonte, veel plastic komt immers via de rivieren in de zee of oceaan terecht. Mensen zouden zich bewust moeten worden van de vele one-users die geproduceerd worden.

 

Kortom: Werk aan de winkel! De Wereld van morgen begint vandaag!

Bestel hier je favoriete kleur dopper.

© 2018 - 2021 Bedrukte-drinkflessen.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel